O nama - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

O nama

O nama

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
osnovana je u aprilu 1995. godine, je izvozno orijentisana proizvodnog preduzeća koja se bavi profesionalnim proizvodnju i prodaju sredstava za čišćenje i kućanskih predmeta.

Trenutno, kompanija pokriva zgrada površine 25,000M2 s više od 500 zaposlenih.  

Kompanija je uglavnom obavlja produkcija i prodaje raznih MOP serije, dlačice valjak serije, brisač, mikrofiber krpu niz proizvoda i drugih dnevnih nužnost serije, uključujući i više od 600 sorti.

Kompanija se sastoji od plijesni radionice (CNC, graviranje stroj, glodalica i druge opreme); brizganje radionica (77 brizgalice od 160g ~ 5000g i 63 robota, hardver radionica (više od 16 kompleta punč preše od 10 do 100 tona, a broj hidrauličnih mašina za rezanje, montažnim mašine, spot zavarivača i druge pomoćne opreme ); šivanje radionica (više od 100 različitih šivaćih strojeva, 12 mašine za pletenje i niz drugih pomoćne opreme); skupština radionica (16 automatske linije za montažu i brojne visoke frekvencije strojevi, električni puls i pomoćne opreme).

U 2013. godini, prodaja kompanije dostigao RMB 140 milijuna, što izvozom iznosi 75% od ukupne vrijednosti.

Kompanija ima jake sposobnosti razvoja proizvoda, sa grupom profesionalnih tehničkih inženjera koji obavljaju 3D dizajn stil da formiraju proizvode sa atraktivnim izgledom i brzo i jednostavnu upotrebu, koji su pohvalili od strane korisnika.

U razvoju novih proizvoda, oslanjajući se na "Centar Neco Technology R & D", kompanija je dobila 135 patenata ovlasti države i identifikovana kao "Zhejiang patenata Model Enterprise", što je vodeći u istoj industriji. Kompanija je pod nazivom "AAA razini Ugovor-čast i Promise-Keeping Unit", "Ningbo poznati brand proizvoda" 2007. godine, a "Ningbo Famous Trademark".

U ovom trenutku, imamo poslovni odnos s mnogim zemljama i registrirana marka NECO više od 100 zemalja.