Sobre nosaltres - Ningbo Neco Articles per a la llar Co, Ltd

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Ningbo NECO Articles per a la llar Co, Ltd
va ser fundada l'abril de 1995, és una empresa de fabricació orientada a l'exportació dedica a la producció professional i venda de productes i articles de neteja de la llar.

En l'actualitat, l'empresa cobreix una àrea de construcció de 25.000m2 amb més de 500 empleats.  

La companyia porta a terme principalment les produccions i vendes de diverses sèries del pal de fregar, sèries corró de borrissol, eixugaparabrises, sèries de productes de tela de microfibra i altres sèries de necessitat diària, incloent més de 600 varietats.

L'empresa es compon de taller de motlles (CNC, màquina de gravat, fresadora i altres equips); injecció taller de modelatge (77 modelo per injecció de màquines de 160g ~ 5000G, i 63 robots, taller de maquinari (més de 16 conjunts de punxonadores de 10 a 100 tones, i un nombre de màquines de tall hidràuliques, màquines d'encunyat, soldadores per punts i altres equips auxiliars ); taller de costura (més de 100 diferents màquines de cosir, 12 màquines de teixir i un nombre d'altres equips auxiliars); taller de muntatge (16 línies de muntatge automàtic i un nombre de màquines d'alta freqüència, pols elèctric i equips auxiliars).

En 2013, les vendes de la companyia van arribar a 140 milions de RMB, la qual proporció d'exportació és 75% de la valor total.

La companyia té capacitats de desenvolupament de productes forts, amb un grup d'enginyers tècnics professionals que duen a terme el disseny de l'estil 3D per formar els productes amb aparença atractiva i un ús ràpid i fàcil, que són elogiats pels usuaris.

En el desenvolupament de nous productes, basant-se en la "Neco Tecnologia R & D Center", la companyia ha obtingut 135 patents autoritzades per l'estat i ha identificat com la "patent de Zhejiang empresa model", sent líder en la mateixa indústria. L'empresa va ser titulat "nivell AAA contracte que honora i promesa de manteniment de la Unitat", "Ningbo productes famosos de la marca" el 2007 i "Marques Ningbo famós".

En l'actualitat, tenim relació comercial amb molts països i la marca registrada NECO més de 100 països.