Meistä - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

Meistä

Meistä

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
perustettiin huhtikuussa 1995, on vientiin suuntautunut valmistus yritys harjoittaa ammatti tuotanto ja myynti puhdistusaineita ja taloustavarat.

Tällä hetkellä yhtiö kattaa rakennuksen ala 25,000M2 yli 500 työntekijää.  

Yhtiö toteuttaa tuotannon ja myynnin eri moppi sarja, nukkaa rulla-sarja, pyyhin, mikrokuituliina tuotesarja ja muita päivittäisiä välttämättömyys sarja, mukaan lukien yli 600 lajiketta.

Yritys koostuu muotin työpajan (CNC, kaiverrus kone, jyrsijä ja muut laitteet); ruiskuvaletaan workshop (77 ruiskuvalun koneiden 160g ~ 5000g, ja 63 robotit, laitteisto workshop (yli 16 erilaista lävistyspuristimet on 10-100 tonnia, ja useita hydraulisia leikkurit, blanking koneet, paikalla hitsauslaitteet ja muita apulaitteita ); ompelimo (yli 100 eri ompelukone, 12 neulekoneiden ja useita muita apulaitteita); kokoonpano työtila (16 automaattinen kokoonpano linjat ja useita korkean taajuuden koneet, sähköinen pulssi ja apulaitteet).

Vuonna 2013 yhtiö ylsi RMB 140 miljoonaa, mikä viennin osuus on 75% koko arvosta.

Yhtiöllä on vahva tuotekehitys-valmiuksia, jossa ryhmä ammatillisen insinöörit, jotka harjoittavat 3D tyylin suunnittelu muodostamiseksi, joilla on houkutteleva ulkonäkö ja nopea ja helppo käyttää, jotka hyvin vastaan ​​asiakkaita.

Kun uusien tuotteiden kehittäminen, vedoten ”Neco kehitysyksikkö Center”, yhtiö on saanut 135 patenttia luvan valtion ja todettu olevan ”Zhejiang Patent malli Enterprise”, on johtava saman toimialan. Yhtiö oli ”AAA-tason Sopimus kunnioittanut & Promise-pitäminen Unit”, ”Ningbo Famous tuotteita” vuonna 2007, ja ”Ningbo Famous tavaramerkki”.

Tällä hetkellä meillä on liikesuhde monissa maissa ja rekisteröity NECO brändin yli 100 maassa.