Om oss - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

Om oss

Om oss

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
ble stiftet i april 1995, er en eksportrettet industri virksomhet engasjert i profesjonell produksjon og salg av rengjøringsprodukter og husholdningsartikler.

Foreløpig selskapet dekker en bygning område på 25,000M2 med mer enn 500 ansatte.  

Det foretas først og fremst ut produksjoner og salg av en rekke mopp serie, lo roller serie, vinduspusser, mikrofiber klut produktserie og andre daglig nødvendighet serie, hvorav mer enn 600 varianter.

Selskapet består av formverksted (CNC, gravering maskin, Fres og annet utstyr); sprøytestøping verksted (77 sprøytestøpemaskiner av 160g ~ 5000g, og 63 roboter, maskinvare verksted (mer enn 16 sett med stansemaskiner på 10 til 100 tonn, og et antall hydrauliske skjæremaskiner, blanking maskiner, sveiseapparater og annet hjelpeutstyr ); sy verksted (mer enn 100 ulike symaskiner, 12 strikkemaskiner og en rekke andre hjelpeutstyr), montering av anlegget (16 automatisk samlebånd og et antall høyfrekvente maskiner, elektrisk puls og hjelpeutstyr).

I 2013, selskapet salg nådde til RMB 140 millioner, noe som eksportandel er 75% av den totale verdien.

Selskapet har en sterk produktutvikling evner, med en gruppe profesjonelle teknikere som utfører 3D-stil design for å danne produkter med attraktivt utseende og rask og enkel bruk, som er godt mottatt av kundene.

I utviklingen av nye produkter, som stolte på “Neco Technology R & D Center”, har selskapet fått 135 patenter godkjent av staten og er identifisert som “Zhejiang Patent Model Enterprise”, som er ledende i samme bransje. Selskapet hadde tittelen “AAA-nivå Contract-ære og Promise-holde Unit”, “Ningbo kjente merkevare” i 2007, og “Ningbo Famous Trademark”.

I dag har vi forretningssamarbeid med mange land og er registrert NECO splitter mer enn 100 land.