O nas - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

O nas

O nas

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
je bila ustanovljena aprila 1995, je izvozno usmerjeno proizvodno podjetje, ki se ukvarjajo s strokovno proizvodnjo in prodajo izdelkov za čiščenje in gospodinjskih predmetov.

Trenutno je podjetje zajema izgradnjo območje 25,000M2 z več kot 500 zaposlenimi.  

Družba v glavnem izvaja produkcijo in prodajo različnih serij MOP, gladko roller serije, brisalec, mikrovlaken krpo serije izdelkov in drugih dnevnih serije nujnosti, vključno z več kot 600 sort.

Družba je sestavljena iz plesni delavnici (CNC, graviranje, rezkalnem in druge opreme); brizganje delavnica (77 injiciranje stroje 160g ~ 5000g in 63 robotov, strojno delavnico (več kot 16 sklopov punch pritiskom od 10 do 100 ton, in število hidravličnih rezanje, slepe stroji, promptnih varilce in druge dodatne opreme oblikovanje ); šivanje obrate (več kot 100 različnih šivalne stroje, 12 Pletilni stroji in številne druge pomožne opreme); sklop delavnice (16 avtomatske montažne linije in število visokofrekvenčnih strojev, električnih impulzov in pomožne opreme).

V letu 2013 se je prodaja družba dosegla na mio RMB 140, ki je razmerje izvoz predstavlja 75% celotne vrednosti.

Podjetje ima močan razvoj izdelkov zmogljivosti, s skupino poklicnih tehničnih inženirjev, ki opravljajo 3D oblikovanje slog za oblikovanje izdelkov s privlačnim videzom in hitro in enostavno uporabo, ki se hvalijo s strani uporabnikov.

Pri razvoju novih izdelkov, ki se opira na "Neco Technology R & D Center", je družba pridobila 135 patentov, ki jih pooblasti država in so opredeljena kot "Zhejiang patentnega Model Enterprise", pri čemer so vodilni v isti panogi. Družba je bila z naslovom "ravni AAA naročilu-čast in Promise-vodenje enote", "Ningbo Famous Brand Products" v letu 2007, in "Ningbo Famous Trademark".

Trenutno imamo poslovne odnose s številnimi državami in registrirani Neco blagovno znamko več kot 100 državah.