sponge_banner02
Cellulose

Babagan awake dhewe

profil Néko

Ningbo Néko co teknologi karang., Ltd didegaké ing 2012. Iku pabrik Manufaktur kaca-oriebred melu produksi profesional lan Seles saka pamblokiran karang selulosa lan bagéyan.

pabrik kalebu area bangunan 25000M2 karo luwih saka 100 karyawan. karang Selulosa wis liwati sertifikat tekan, CA65, FSC. Ana Lab gedhe, kualitas lan safety saka produk sing strictly kontrol.

sponge_about01
  • Kitchen karang

    Kitchen karang

    absorbency apik saka banyu lan awet
    Read More
  • karang professlonal

    karang professlonal

    digunakake kanggo otomatis lan wilayah achitectural
    Read More
  • karang rai

    karang rai

    alus lan awet
    Read More

R & D Center

  • sponge_pic01
  • sponge_pic02
  • sponge_pic03
  • sponge_pic04

PANALITEN FOR cenik

Boten luwih saka nyekeli ing tangan! Klik ngisor iki

Email kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk

Njaluk Free Brochure lan Sampel

Our news

Kirimi pesen kanggo kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita