sponge_banner02
Cellulose

Tentang Kami

profil neco

Ningbo neco ko téhnologi bolu., LTD diadegkeun dina 2012. Ieu mangrupa pabrik manufaktur ékspor-oriebred kalibet dina produksi profésional sarta seles tina blok bolu selulosa jeung lembar.

pabrik nyertakeun wewengkon wangunan 25000M2 kalawan leuwih ti 100 pagawé. bolu selulosa geus diliwatan sertipikat ngahontal, CA65, FSC. Aya lab badag, kualitas jeung kaamanan produk anu mastikeun dikawasa.

sponge_about01
  • dapur bolu

    dapur bolu

    absorbency alus cai jeung awét
    Maca deui
  • bolu professlonal

    bolu professlonal

    dipaké pikeun Otomatis sarta aréa achitectural
    Maca deui
  • bolu raray

    bolu raray

    lemes jeung awét
    Maca deui

R & D Center

  • sponge_pic01
  • sponge_pic02
  • sponge_pic03
  • sponge_pic04

Panalungtikan Pikeun PRICELIST

Euweuh leuwih hade tinimbang nyekel eta dina leungeun anjeun! Klik handap

Surélék urang keur diajar ngeunaan produk Anjeun

Meunangkeun Free brosur jeung Sampel

Our news

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami