За нас - Ningbo Нехао Housewares Co., Ltd.

За нас

За нас

Ningbo Нехао Housewares Co., Ltd.
е основана през април 1995 г., е експортно ориентирано предприятие за производство занимава с професионално производството и продажбите на продукти за почистване и предмети от бита.

В момента компанията покрива застроена площ от 25,000M2 с повече от 500 работници и служители.  

Компанията вече осъществява продукции и продажбите на различни серия въже, мъх валяк серия, бърсалка за прозорец, серия микрофибърна кърпа продукти и други ежедневни серия необходимост, включително повече от 600 разновидности.

Фирмата се състои от мухъл цех (ЦПУ, гравиране машина, машина за фрезоване и друго оборудване); леене под налягане, работилница (77 шприц машини на сто и шестдесетгр ~ 5000 грама и 63 роботи, хардуер работилница (повече от 16 групи от удар преси от 10 до 100 тона, както и редица на хидравлични машини за рязане, щанцоване машини, спот заварчици и други спомагателни съоръжения ); шиене работилница (повече от 100 различни шевни машини, 12 плетачни машини и редица други спомагателно оборудване); монтаж работилница (16 автоматични поточни линии и броя на високочестотни машини, електрически импулс и спомагателно оборудване).

През 2013 г. продажбите на компанията достигат до 140 милиона RMB, което съотношение износ е 75% от общата стойност.

Компанията има силни способности за разработване на продукти, с група от професионални технически инженери, които извършват 3D дизайн стил, за да образуват продуктите с привлекателен външен вид и бързо и лесно използване, които са оценени от потребителите.

В разработването на нови продукти, позовавайки се на "Център Нехао технологии R & D", компанията е получила 135 патента, разрешени от държавата и е идентифициран като "Zhejiang Патентното Модел предприятие", като водещ в една и съща индустрия. Фирмата е със заглавие "AAA ниво на договора, които прославят & Promise водене Звено", "Ningbo известната марка продукти" през 2007 г. и "Ningbo Известни търговска марка".

В момента, ние имаме бизнес отношения с много страни и е регистрирана търговска марка Нехао повече от 100 държави.