Σχετικά με εμάς - Ningbo Neco Housewares Co, Ltd.

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Ningbo NECO Housewares Co, Ltd.
ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1995, είναι ένα εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων μεταποίησης που ασχολούνται με την επαγγελματική παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων καθαρισμού και ειδών οικιακής χρήσης.

Επί του παρόντος, η εταιρεία καλύπτει μια έκταση κτίριο του 25.000μ2 με περισσότερους από 500 εργαζόμενους.  

Η εταιρεία πραγματοποιεί κυρίως τις παραγωγές και τις πωλήσεις των διαφόρων σειρών σφουγγαρίστρα, σειρά κυλίνδρων χνούδι, υαλοκαθαριστήρας, σειρά προϊόντων πανί μικροϊνών και άλλες καθημερινές σειρές ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 600 ποικιλίες.

Η εταιρεία αποτελείται από συνεργείου καλουπιού (CNC, Χαρακτική μηχάνημα, μηχάνημα άλεσης και άλλο εξοπλισμό)? χύτευση με έγχυση εργαστήριο (77 χύτευση με έγχυση μηχανές των 160g ~ 5000g, και 63 ρομπότ, εργαστήριο υλικού (πάνω από 16 σύνολα πιεστήρια γροθιά από 10 έως 100 τόνους, και έναν αριθμό υδραυλικών μηχανών κοπής, blanking μηχανές, spot συγκολλητές και άλλες βοηθητικό εξοπλισμό )? εργαστήριο ραπτικής (πάνω από 100 διάφορα ραπτομηχανές, 12 πλεκτομηχανών και ένας αριθμός άλλων βοηθητικού εξοπλισμού)? εργαστήριο συναρμολόγησης (16 αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης και μια σειρά από μηχανές υψηλής συχνότητας, ηλεκτρικός παλμός και βοηθητικό εξοπλισμό).

Το 2013, οι πωλήσεις της εταιρείας ανήλθαν σε RMB 140 εκατομμύρια, τα οποία ποσοστό εξαγωγών ανέρχεται στο 75% της συνολικής αξίας.

Η εταιρεία διαθέτει ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης του προϊόντος, με μια ομάδα επαγγελματιών τεχνικών μηχανικών που διεξάγουν 3D σχεδιασμό στυλ για να σχηματίσουν τα προϊόντα με ελκυστική εμφάνιση και γρήγορη & εύκολη χρήση, τα οποία εξήρε από τους χρήστες.

Στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, επικαλούμενη το «Κέντρο Neco Τεχνολογία Ε & Α», η εταιρεία έχει λάβει 135 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που επιτρέπεται από το κράτος και έχουν αναγνωριστεί ως «Zhejiang ευρεσιτεχνίας Μοντέλο Επιχειρήσεις», που οδηγεί στον ίδιο κλάδο. Η εταιρεία είχε τίτλο «ΑΑΑ επιπέδου Συμβόλαιο-τιμώντας & υπόσχεση διατήρησης της Μονάδας», «Ningbo Famous Brand Προϊόντα» το 2007 και «Ningbo διάσημο εμπορικό σήμα».

Προς το παρόν, έχουμε επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές χώρες και είναι νηολογημένα μάρκα NECO περισσότερες από 100 χώρες.