O nama - Ningbo Neko Housewares Co, Ltd

O nama

O nama

Neko Ningbo kućanske potrepštine Co., Ltd.
osnovana je u travnju 1995. godine, je izvozno orijentirana proizvodnja poduzeće bavi se profesionalno za proizvodnju i prodaju proizvodi za čišćenje i kućanskih predmeta.

Trenutno, tvrtka pokriva zgrade površine 25,000M2 s više od 500 zaposlenih.  

Tvrtka se uglavnom obavlja produkcije i prodaje razne grimase serije, lint roller serije, prozor stakala, microfiber krpom serije proizvoda i drugih dnevnih potreba serije, uključujući i više od 600 sorti.

Tvrtka se sastoji od kalupa radionice (CNC, graviranje, glodalica i druge opreme); brizganjem radionica (77 injekcija strojeva 160g-5000g i 63 robota hardvera radionica (više od 16 kompleta punch preše od 10 do 100 tona, a broj hidrauličkih Strojevi za rezanje, zapornim strojeve točkastih zavarivača i druge pomoćne opreme za lijevanje ) šivaći radionica (više od 100 različitih šivaćih strojeva, 12 pletenje i niz drugih pomoćnih sredstava), sklop radionica (16 automatski vrpcama i broj visokofrekventnih strojeva, električnog impulsa i pomoćne opreme).

U 2013, tvrtka prodaja dosegla do RMB 140 milijuna, što izvozom iznosi 75% od ukupne vrijednosti.

Tvrtka ima jak mogućnosti razvoja proizvoda, sa skupinom stručnih tehničkih inženjera koji rade na 3D dizajn stil u obliku proizvoda s atraktivnom izgledu i brzog i jednostavnog korištenja, a koje su hvaljen od strane korisnika.

U razvoju novih proizvoda, oslanjajući se na „Neko tehnologije R & D centar”, tvrtka je dobila 135 patenata ovlaštena od strane države i identificiran je kao „Zhejiang patente Model Enterprise”, kao vodeći u istoj industriji. Tvrtka je pod nazivom „AAA razini Ugovor-čast i obećanje-vođenje Unit”, „Ningbo poznati brand proizvoda” u 2007. godini, a „Ningbo poznati zaštitni znak”.

Trenutno, imamo poslovni odnos s mnogim zemljama i registriran Neko brand više od 100 zemalja.