Despre noi - Ningbo Neco Housewares Co, Ltd.

Despre noi

Despre noi

Ningbo NECO Housewares Co, Ltd.
a fost infiintata in aprilie 1995, este o întreprindere de producție orientate spre export angajate în producția profesională și vânzarea de produse și articole de uz casnic de curățare.

In prezent, compania acopera o suprafata de constructii de 25,000M2, cu mai mult de 500 de angajați.  

Compania desfășoară în principal producțiile și vânzările de diferite serii mop, scame serie cu role, ștergător fereastră, seria de produse cârpă din microfibră și alte serii necesitate de zi cu zi, inclusiv mai mult de 600 de soiuri.

Compania este format din atelier mucegai (CNC, masina de gravat, mașină de frezat și alte echipamente); injecție atelier turnare (77 injecție mașini de 160g ~ 5000g și 63 de roboți, atelier hardware (mai mult de 16 de seturi de prese pumn de 10 la 100 de tone, și un număr de mașini de tăiat hidraulice, mașini de decupare, sudori la fața locului și a altor echipamente auxiliare turnare ); atelier de croitorie (mai mult de 100 de diferite mașini de cusut, 12 mașini de tricotat și o serie de alte echipamente auxiliare); atelier de asamblare (16 linii automate de asamblare și un număr de mașini de înaltă frecvență, cu impulsuri electrice și echipament auxiliar).

În 2013, compania a ajuns la RMB vânzări de 140 milioane, care raportul de export este de 75% din valoarea totală.

Compania are capacități puternice de dezvoltare a produsului, cu un grup de ingineri profesionale tehnice care conduc stilul de design 3D pentru a forma produsele cu aspect atractiv și utilizare rapidă și ușoară, care sunt lăudat de către utilizatori.

În dezvoltarea de noi produse, bazându-se pe „Centrul de Tehnologie Neco C & D“, compania a obținut 135 brevete autorizate de stat și a fost identificată ca fiind „Zhejiang Patent model Enterprise“, fiind lider în aceeași industrie. Compania a fost intitulat „nivel-AAA Contract-onorarea & promisiunea de menținere a unității“, „Ningbo Famous Brand Products“ în 2007, și „Marca comercială Ningbo Famous“.

În prezent, avem relații de afaceri cu multe țări și a înregistrat marca NECO mai mult de 100 de tari.