Rólunk - Ningbo Neco Háztartási Co., Ltd.

Rólunk

Rólunk

Ningbo Neco Housewares Co., Ltd..
áprilisában alakult 1995-ben, az export-orientált gyártó vállalat részt vesz a szakmai termelési és értékesítési tisztítószerek és háztartási cikkeket.

Jelenleg a cég magában foglalja az épület területe 25,000M2 több mint 500 alkalmazottal.  

A cég főként végzi produkciók és az értékesítés különböző rongykorong sorozat, szösz görgő sor, ablaktörlő, mikroszálas kendővel termék sorozat és más napi szükséglet sorozatban, köztük több mint 600 fajta.

A cég áll, penész műhely (CNC, gravírozó gép, marógép és egyéb berendezések); fröccsöntéssel, műhely (77 fröccsöntő gépek 160g ~ 5000g, és 63 robotok, hardver workshop (több mint 16 készlet lyukasztó prések 10 100 tonna, és számos hidraulikus vágógép, kioltó gépek, spot hegesztők és egyéb kiegészítő berendezések ); varrás műhely (több mint 100 különböző varrógép, 12 kötőgép és számos egyéb kiegészítő berendezések); összeszerelő műhely (16 automata összeszerelő sorok és számos nagyfrekvenciás gépek, elektromos impulzus és segédberendezések).

2013-ban a cég elérte, hogy 140 millió RMB, ami az export arány 75% -át érték.

A vállalat erős termék fejlesztési lehetőségek, a csoport szakmai műszaki mérnökök, akik lefolytatására 3D stílusú design, hogy létrehozzák a termékek vonzó megjelenés és a gyors és egyszerű használat, amely dicsérte a felhasználók.

Az új termékek fejlesztése, támaszkodva a „Neco Technology K + F központ”, a cég kapott 135 szabadalmat engedélyezett az állam és azonosították a „Zhejiang Patent Model Enterprise”, ami a vezető az azonos iparágban. A társaság jogosult volt „AAA szintű szerződés-megtisztelő & Promise-tartása egység”, „Ningbo híres márkájú termékek” 2007-ben, és a „Ningbo Híres Védjegy”.

Jelenleg van üzleti kapcsolata számos országban bejegyzett Neco márka több mint 100 országban.