Tentang kami - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

Tentang kita

Tentang kita

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
telah ditubuhkan pada April 1995, adalah sebuah syarikat pembuatan berorientasikan eksport yang terlibat dalam pengeluaran profesional dan jualan produk pembersihan dan barangan rumah.

Pada masa ini, Syarikat meliputi kawasan bangunan 25,000M2 dengan lebih daripada 500 pekerja.  

Syarikat ini terutama menjalankan produksi dan penjualan pelbagai siri mop, lin siri roller, tingkap pengelap, siri produk kain microfiber dan lain-lain siri keperluan harian, termasuk lebih daripada 600 jenis.

syarikat ini terdiri daripada bengkel acuan (CNC, mesin ukiran, mesin pengilangan dan peralatan lain); suntikan mencetak bengkel (77 suntikan mesin daripada 160g ~ 5000g, dan 63 robot, bengkel perkakasan (lebih daripada 16 set mesin punch 10 hingga 100 tan, dan beberapa mesin pemotong hidraulik, mesin blanking, pengimpal tempat dan peralatan tambahan yang lain membentuk ); bengkel jahitan (lebih daripada 100 pelbagai mesin jahit, 12 mesin mengait dan beberapa peralatan tambahan yang lain); bengkel pemasangan (16 barisan pemasangan automatik dan beberapa mesin frekuensi tinggi, denyut elektrik dan peralatan tambahan).

Pada tahun 2013, jualan syarikat mencapai RMB 140 juta, yang nisbah eksport adalah 75% daripada jumlah nilai.

Syarikat itu mempunyai keupayaan pembangunan produk yang kukuh, dengan sekumpulan jurutera teknikal yang profesional yang menjalankan gaya reka bentuk 3D untuk membentuk produk dengan penampilan yang menarik dan penggunaan cepat & mudah, yang dipuji oleh pengguna.

Dalam pembangunan produk baru, bergantung kepada "Pusat Neco Teknologi R & D", syarikat itu telah mendapat 135 paten yang diberi kuasa oleh kerajaan dan telah dikenal pasti sebagai "Zhejiang Paten Model Enterprise", yang terkemuka dalam industri yang sama. Syarikat ini bertajuk "AAA-tahap Kontrak-menghormati & Janji-jemaat Unit", "Ningbo Produk Famous Brand" pada tahun 2007, dan "Trademark Ningbo Terkenal".

Pada masa ini, kami mempunyai hubungan perniagaan dengan banyak negara dan jenama NECO mencatatkan lebih daripada 100 buah negara.