Om os - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

Om os

Om os

Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.
blev grundlagt i april 1995, er en eksportorienteret fremstillingsvirksomhed engageret i den faglige produktion og salg af rengøringsmidler og husholdningsartikler.

I øjeblikket er selskabet dækker en bygning på 25,000M2 med mere end 500 ansatte.  

Virksomheden hovedsageligt udfører produktioner og salg af forskellige mop serier, fnug rulle serien, vinduesviskeren, mikrofiber klud produkt serie og andre daglige nødvendighed serier, herunder mere end 600 sorter.

Virksomheden består af mug workshop (CNC, gravering maskine, fræsning maskine og andet udstyr); sprøjtestøbning værksted (77 sprøjtestøbning maskiner af 160g ~ 5000g og 63 robotter, hardware workshop (mere end 16 sæt stansemaskiner på 10 til 100 tons, og en række hydrauliske skæremaskiner, blanking maskiner, loddekolber og andet hjælpeudstyr ); sy værksted (mere end 100 forskellige symaskiner, 12 strikkemaskiner og en række andre supplerende udstyr), samling workshop (16 automatiske samlebånd og en række højfrekvente maskiner, elektrisk impuls og hjælpeudstyr).

I 2013 selskabets salg nåede til RMB 140 mio, hvilket eksport forholdet er 75% af den samlede værdi.

Virksomheden har en stærk produktudvikling kapaciteter, med en gruppe af professionelle tekniske ingeniører, der udfører 3D-stil design til at danne produkter med attraktivt udseende og hurtig og nem anvendelse, som er modtaget af kunderne.

I udviklingen af ​​nye produkter, der baserer sig på ”Neco Technology R & D Center”, har virksomheden opnået 135 patenter er godkendt af staten og er blevet identificeret som ”Zhejiang patent Model Enterprise”, at være førende i samme branche. Virksomheden blev titlen ”AAA-niveau Kontrakt-ære & Promise-holde Unit”, ”Ningbo berømte mærkevarer” i 2007, og ”Ningbo Famous Trademark”.

På nuværende tidspunkt har vi forretningsforbindelser med mange lande og registreret Neco mærke mere end 100 lande.