За нас - Ningbo нехао Housewares копродукции, ООД

за нас

за нас

Ningbo нехао Housewares копродукции, ООД.
е основана во април 1995 година, е извозно ориентирани претпријатија ангажирани во производство на професионална производство и продажба на производи за чистење и предмети за домаќинството.

Во моментов, компанијата располага со површина за градба од 25,000M2 со повеќе од 500 вработени.  

На компанијата главно се врши производство и продажба на разни серии четка, валјак lint серија, стакло, серија микрофибер крпа производи и други дневни серија неопходност, вклучувајќи и повеќе од 600 видови.

Компанијата се состои од мувла работилница (ЦПУ, гравирање машина, фреза и друга опрема); шприц работилница (77 шприцмашини од 160g ~ 5000g, а 63 роботи, хардвер работилница (повеќе од 16 комплети на удар преси од 10 до 100 тони, и голем број на хидраулични машини за сечење, бришење машини, на самото место заварувачи и други помошни опрема ); шивачката работилница (повеќе од 100 различни машини за шиење, 12 плетачки машини и голем број на други помошни средства); собранието работилница (16 автоматски собранието линии и голем број на висока фреквенција машини, електричен пулс и помошната опрема).

Во 2013 година, продажбата на компанијата достигна до 140 милиони јени, што соодносот на извозот е 75% од вкупната вредност.

Компанијата има силна способност за развој на производот, со група на стручни технички инженери кои вршат 3D дизајн стил за формирање на производи со атрактивен изглед и брзо и лесно користење, кои се пофален од страна на корисниците.

Во развојот на нови производи, потпирајќи се на "Центар нехао технологија R & D", компанијата има добиено 135 патенти овластени од страна на државата и е идентификуван како "Жеџијанг патент модел претпријатие", кои се водечки во истата индустрија. Компанијата е насловен како "ААА ниво Договор-чест и Ветување-чување единица", "Ningbo познатиот бренд производи" во 2007 година, и "Ningbo Познати трговска марка".

Во моментов, имаме бизнис односи со многу земји и регистрирани нехао бренд повеќе од 100 земји.