Over ons - Ningbo Neco Housewares Co., Ltd.

Over ons

Over ons

Ningbo NECO Housewares Co., Ltd.
werd opgericht in april 1995, is een op export gerichte productie-onderneming die zich bezighoudt in de professionele productie en verkoop van schoonmaakmiddelen en huishoudelijke artikelen.

Op dit moment heeft het bedrijf beslaat een gebouw oppervlakte van 25,000M2 met meer dan 500 werknemers.  

Het bedrijf voert voornamelijk de productie en verkoop van diverse mop series, lintroller series, ruitenwisser, microfiber doekje product-serie en andere dagelijkse noodzaak series, waaronder meer dan 600 variëteiten.

Het bedrijf bestaat uit gereedschapsmakerij (CNC graveermachine, freesmachine en ander materiaal); spuitgieten workshop (77 spuitgietmachines van 160g ~ 5000g en 63 robots, hardware workshop (meer dan 16 sets van ponsmachines van 10 tot 100 ton, en een aantal hydraulische snijmachines, stansen machines, spot lassers en andere hulpapparatuur ) naaiatelier (meer dan 100 verschillende naaimachines, 12 breimachines en een aantal andere hulpapparatuur) montagewerkplaats (16 automatische assemblagelijnen een aantal hoogfrequent machines, elektrische puls en hulpapparatuur).

In 2013, het bedrijf bedroeg de omzet van RMB 140 miljoen, die exporteren ratio is 75% van de totale waarde.

Het bedrijf heeft een sterke productontwikkeling vermogens, met een groep van professionele technische ingenieurs die 3D-stijl ontwerp uit te voeren om de producten met een aantrekkelijk uiterlijk en snel en eenvoudig te gebruiken, die worden ontvangen door de gebruikers te vormen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten, met een beroep op de “Neco Technology R & D Center”, heeft het bedrijf behaalde 135 patenten goedgekeurd door de staat en is geïdentificeerd als de “Zhejiang Patent Model Enterprise”, die leidt in dezelfde bedrijfstak. Het bedrijf werd met de titel “AAA-niveau Contract-eren en Promise-keeping unit”, “Ningbo beroemde merk producten” in 2007 en “Ningbo Famous Trademark”.

Op dit moment hebben we zakelijke relatie met vele landen en geregistreerd NECO merk meer dan 100 landen.